Medlemsevent

Varje år planerar Ung Cancer in flera event för att erbjuda våra medlemmar möjligheten att utvecklas, inspireras och uppleva någonting tillsammans. Eventen är alltid gratis för medlemmarna.

Bild på personer som står längst fram i publiken på en konsert. En av personerna tittar in i kameran och har en keps på sig med texten "Fuck Cancer".

Ung Cancers medlemsevent kan pågå i allt ifrån ett par timmar till en hel helg. Vi anordnar fysiska aktiviteter, seminarier, rehabilteringsläger och festivaler – allt efter våra medlemmars egna önskemål.

Oavsett förutsättningar ska alla medlemmar kunna vara med på eventen som vi anordnar. Till skillnad från våra medlemsträffar är det personal på Ung Cancer som planerar och genomför eventen. Ofta bjuder vi in externa föreläsare, experter eller olika typer av artister och underhållare. Med eventen vill vi erbjuda våra medlemmar en möjlighet att lära sig något nytt, inspireras eller bara umgås med andra unga vuxna cancerberörda.

För att nå så många unga vuxna cancerberörda som möjligt anordnar vi medlemseventen på flera olika orter runt om i landet och alltid för drabbad- och närståendemedlemmar tillsammans.

 

 

Hundratals personer som står samlade och vinkar till kameran.

Ung Cancer Festival

Läs mer

Paneldeltagare i UC Forum sitter på scenen.

Ung Cancer Forum

Läs mer

Rehabiliteringsläger

Läs mer

Sommaraktiviteter

Läs mer