Fuck Cancer-fester

Cancer kan förändra livet för unga vuxna på många sätt. Att gå ut och ha en rolig kväll med vänner kan plötsligt kännas väldigt svårt. Man orkar inte lika mycket som tidigare och det kan kännas jobbigt med andras blickar och frågor. Eller kanske frågorna som ingen vågar ställa.

Bild på personer som står längst fram i publiken på en konsert. En av personerna tittar in i kameran och har en keps på sig med texten "Fuck Cancer".

Ung Cancer ordnar Fuck Cancer-fester för att ge unga vuxna cancerberörda och alla omkring dem en chans att ta tillbaka alla de där kvällarna då orken eller självförtroendet inte räckt till. Vi bjuder in våra medlemmar, andra unga vuxna cancerberörda, volontärer, företagsvänner och alla andra som vill sluta upp vid vår sida. Alla är välkomna och alla får vara precis som de är.

Den senaste Fuck Cancer-festen anordnades på Trädgår’n i Göteborg i januari 2015. 1400 personer skapade en fantastisk kväll tillsammans. 250 av besökarna var medlemmar i Ung Cancer och vi betalade inträde för alla medlemmar och resa samt boende för dem som bor en bit bort. På scen stod bland andra Linnea Henriksson och Hoffmaestro.

Översiktsbild över festen som är full av folk.
Linnea Henriksson på scenen.