Kraftsamlingen

Detta är Kraftsamlingen - en helg där ingen ska känna sig ensam. För vi har något som ger oss kraften att fortsätta, vi har varandra. En helg att samla kraft tillsammans.

Nu lämnar vi Ung Cancers Festival bakom oss och välkomnar Kraftsamlingen! Ung Cancers största mötesplats. Kraftsamlingen är en helg där du själv håller i taktpinnen och bestämmer. Det är helg fylld av gemenskap, skratt, tårar, inspiration och vänskap. Vi vill skapa en helg skräddarsydd för unga vuxna cancerberörda där närstående och drabbade samlas under samma tak för en hel helg.

Detta är Kraftsamlingen – en helg där ingen ska känna sig ensam. För vi har något som ger oss kraften att fortsätta, vi har varandra. En helg att samla kraft tillsammans.

Den 25-27 oktober tar vi därför över Clarion Sign i Stockholm och skapar en av Europas största mötesplatser för unga vuxna cancerdrabbade – Kraftsamlingen 2019!

Helgen är helt kostnadsfri och till för alla Ung Cancers medlemmar.
Är du inte medlem men vill bli? Bli medlem här

Anmälan öppnar på måndag den 10 juni klockan 13.00.
TILL ANMÄLAN

Så här gör du för att anmäla dig till Kraftsamlingen:

  • Klicka på länken ovan.
  • Logga in med den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer när du blev medlem.
  • Klicka på ”Event” i den övre menyn och välj Kraftsamlingen genom att trycka på ”Boka”. Du kommer nu till ett anmälningsformulär som du måste fylla i.
  • Gå igenom alla tre steg och skicka in din anmälan. Du skickas nu till en bekräftelsesida och får ett bekräftelsemail till din e-postadress. Du är nu anmäld!

Om du glömt ditt lösenord, eller om du inte tidigare loggat in, klicka på ”Skapa lösenord/Glömt lösenord” och ange den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer. Instruktioner hur du skapar ett nytt lösenord skickas till din e-post inom ett par minuter. Om du glömt vilken mailadress du angett, kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig.

Tänk på att det är begränsat antal platser och att anmälan är bindande. Det innebär att du måste vara säker på att du kan delta på Kraftsamlingen den 25-27 oktober innan du anmäler dig. Sista dag för avanmälan är den 30 augusti. Tänk på att om du utan giltig anledning avanmäler dig eller detta datum, eller om du inte dyker upp trots att du anmält dig måste vi debitera dig en del av kostnaderna för din plats.

Har du frågor om anmälan eller behöver du hjälp att anmäla dig, maila till medlem@ungcancer.se

 


Läs om Ung Cancers tidigare medlemsevent som hette Ung Cancer Festival här nedanför:

Hundratals personer som står samlade och vinkar till kameran.

Ung Cancer Festival

Läs mer