Så funkar det

Snart släpper vi en nyhet här på hemsidan. Inom kort kommer alla våra medlemmar nämligen kunna skapa ett eget konto och logga in på hemsidan!

UNG_7541

När du loggar in på Mina sidor får du själv välja användarnamn. Du kan alltså välja att vara helt anonym om du vill. Du kan också när som helst ändra ditt användarnamn och dina inställningar under Mitt konto.

På Mina sidor finns information om våra medlemsträffar och vilka som håller i dem. Här kan du också läsa om dina rättigheter i vården, få tips från andra medlemmar om hur du får tiden att gå på sjukhuset och få värdefull information om hur Försäkringskassan och CSN fungerar om du eller en närstående får ett cancerbesked. Via Mina sidor kommer du också kunna anmäla dig till Ung Cancers olika event och få detaljerad information om upplägg och schema. Det är också här du hittar vårt slutna forum UC Snacka!

Du får dina inloggningsuppgifter till Mina sidor när du blir medlem. Om du har glömt bort dem, kan du ansöka om att få nya på inloggningssidan.

I nuläget är det enbart de som startar en egen insamling som kan logga in på Mina sidor, där de hittar information om sin egen insamling. Medlemmar beräknas kunna logga in och ta del av medlemssidorna senare i höst.