UC Snacka

UC Snacka är ett forum där du som medlem i Ung Cancer kan prata om behandlingar, känslor, tankar och tips med andra unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

Personer sitter tillsammans och skrattar.

I vårt forum UC Snacka kan du som är ung vuxen cancerberörd och medlem i Ung Cancer prata med andra medlemmar och hitta olika samtalsämnen som du är intresserad av. När du loggar in på Mina sidor kan du via Mitt konto – Mina uppgifter välja ett användarnamn (ett alias). Det är det namnet som kommer att synas när du är med och diskuterar i våra olika trådar. Här kan du med andra ord välja om du vill vara anonym eller inte. Du kan också ändra ditt alias längre fram om du ångrar dig och vill heta något annat.

Vi vill att UC Snacka ska vara Ung Cancers medlemmars eget forum där medlemmar kan ställa alla möjliga frågor och diskutera och tipsa varandra. Vi tror att medlemmar tillsammans kan stötta, tipsa och hjälpa varandra i många olika situationer – och att vi tillsammans motverkar ensamheten.

Vi har skapat UC Snacka för att ge alla medlemmar en möjlighet att diskutera, nätverka, få information och för att ingen ska behöva känna sig ensam i det man går igenom. Vi har delat upp UC Snacka i olika kategorier och personal från Ung Cancer går igenom trådarna varje dag. Det är endast medlemmar och personal från Ung Cancer som har tillgång till forumet.

Du kommer till UC Snacka! genom att klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet.