Så funkar det

Nu kan alla våra medlemmar logga in här på hemsidan och komma direkt till Mina sidor och vårt samtalsforum UC Snacka!

På Mina sidor har vi samlat information om våra olika event. Här kommer du kunna anmäla dig och få detaljerad information om upplägg och schema. Du som inte är medlem, men gör en insamling till förmån för oss kan också logga in, men kommer då bara till sidor som berör din insamling.

Du som är medlem har tillgång till vårt alldeles egna samtalsforum – UC Snacka! Här kan du prata om behandlingar, känslor, tankar och tips med andra unga vuxna som befinner sig i liknande situation som du, eller som har gjort det tidigare och vet vad det innebär. Det är bara medlemmar (drabbade och närstående) och personal på Ung Cancer som kan se forumet och det som skrivs där.

Du får dina inloggningsuppgifter till Mina sidor när du blir medlem. Om du har glömt bort dem, kan du ansöka om att få nya på inloggningssidan. Om du är medlem sedan tidigare och inte har fått dina inloggningsuppgifter mailade, kan du kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig!

Det för- och efternamn du fyllde i när du blev medlem är också det namn som kommer att synas när du är med och diskuterar på UC Snacka. Om du vill ändra ditt namn eller vara anonym kan du gå till Mina uppgifter och Mitt konto och ändra det där. Du kan också ändra ditt namn längre fram om du ångrar dig och vill heta något annat.