stöd oss

Skrivet: 7 november, 2016

Följ Elins resa på Instagram

”Här är vi. Jag och Manfred, mannen i mitt liv. Vi träffades när vi var 16 år och vi visste att vi skulle leva med varandra livet ut. På bilden är vi snart 22 år gamla och har hela livet framför oss. Vi har köpt lägenhet och båda har fått fast jobb. Manfred hade precis gjort klart sina studier i Östersund. Han hade läst fordonsystemteknik i 2 år och som jag hade längtat efter att han skulle komma hem till Vallentuna. Men livet har oanade sätt att testa oss på. Livet vändes plötsligt upp och ner. Mitt namn är Elin och jag är 25 år. Det här är min historia.”
Läs hela Elins berättelse på instagram.com/ungcancer.


Liknande inlägg

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

Markus familj skänker pengar till Ung Cancer i hans minne

Markus var en omtyckt kille på väg att ta steget ut i vuxenlivet. Han hade goda framtidsutsikter och drömmar om...

Läs mer
Jag vill bidra

När livet kommer emellan

När Lisa Stålstierna fick beskedet att hon hade cancer var det som att hennes värld stannade upp. “Jag fick mitt...

Läs mer
Ung vuxen

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer