stöd oss

Skrivet: 7 november, 2016

Följ Elins resa på Instagram

”Här är vi. Jag och Manfred, mannen i mitt liv. Vi träffades när vi var 16 år och vi visste att vi skulle leva med varandra livet ut. På bilden är vi snart 22 år gamla och har hela livet framför oss. Vi har köpt lägenhet och båda har fått fast jobb. Manfred hade precis gjort klart sina studier i Östersund. Han hade läst fordonsystemteknik i 2 år och som jag hade längtat efter att han skulle komma hem till Vallentuna. Men livet har oanade sätt att testa oss på. Livet vändes plötsligt upp och ner. Mitt namn är Elin och jag är 25 år. Det här är min historia.”
Läs hela Elins berättelse på instagram.com/ungcancer.


Liknande inlägg

"Ska jag känna mig trygg?"

”Jag vill dela med mig av några personers berättelser. Frustrationen närmar sig max och jag kan inte göra annat än...

Läs mer
Cancerkunskap

#Älskademamma – vi hyllar alla mammor på mors dag!

”Ung cancers har gett mig ovärderligt stöd genom åren min mamma varit sjuk. De skapade en mötesplats där jag fick...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer söker nya medlemsföreläsare!

Att informera om hur det är att leva med eller nära cancer är en stor del av Ung Cancers uppdrag...

Läs mer
Ung vuxen

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer