Tillsammans

I maj 2017 kör Ung Cancer kampanjen ”Tillsammans gör vi skillnad” som innebär att alla, oavsett förutsättningar, kan vara med och bidra. Vi gör det för att ingen ung vuxen som lever med eller nära cancer ska behöva kämpa ensam och för att vi är övertygade om att vi tillsammans kan skänka stöd, tröst och gemenskap i en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen.

Loggan för Tillsammans gör vi skillnad, med texten skrivit mot grönvitrandig bakgrund.

Vi vet att ett cancerbesked kan få många att känna sig som ensammast i världen. Därför arbetar vi dagligen med att skapa mötesplatser för våra 3400 medlemmar, mötesplatser som bryter just den ensamheten. Vi finns till för att ingen ska behöva kämpa ensam. Var med och stötta Ung Cancer. Var med och gör skillnad!

Under hela maj lyfter vi olika sätt att vara med och bidra på. Du kan till exempel starta en egen eller bidra till någon av våra pågående insamlingar, pärla armband i någon av städerna där vi arrangerar pärldagar 20 maj eller springa Göteborgsvarvet till förmån för Ung Cancer. Vi uppmuntrar också företag att starta egna initiativ för att samla in pengar till kampanjen. Möjligheterna är många och alla bidrag är viktiga för vårt fortsatta arbete med att ge stöd åt unga vuxna cancerberörda.

Som välgörenhetspartners till Göteborgsvarvet kommer Ung Cancer dessutom att ha ett eget område vid Linnéplatsen under 20 maj när loppet går av stapeln. Där kommer du att kunna pärla och köpa helt nya Fuck Cancer-armband, delta i olika aktiviteter som yoga och klättring, ta något att äta eller köpa olika produkter. Ett riktigt bra tillfälle att uppleva folkfesten och samtidigt stötta oss!

Tillsammans gör vi skillnad – för att ingen ska behöva kämpa ensam!

Läs mer:

Tillsammans slog vi pärlrekord

Tack alla som var med på Linnéplatsen

Tv-profilen Camilla Nordlund utmanar sina kollegor i löparspåret till förmån för Ung Cancer

Linda Nordlund om hur det är att stå bredvid när en närstående blir sjuk

Pågående insamlingar till förmån för Ung Cancer

Här är vårt nya Fuck Cancer-armband – var med och slå pärlrekord 20 maj

Detta kan du göra på Linnéplatsen den 20 maj